Sòls decoratius de PVC

Fa poc vam col·laborar amb Nechí Group; per a realitzar una instalació a la botiga Zwilling Diagonal a Barcelona. El client es va decantar per un PVC en lames de la companyia EarthWerks.

Els terres de PVC aporten confort a les estades en què es col·loquen. La seva producció en lames permet crear dissenys en fusta de gran realisme i sense renunciar als beneficis dels sòls vinílics. D’altra banda, si una lama es deteriorés; seva substitució seria relativament senzilla, per tant amb el consegüent estalvi de temps, espai i diners.

EarthWerks, tota una empresa de paviments al teu servei

Nascuda com a negoci familiar el 1937; EarthWerks ha desenvolupat un ric sentit de la innovació que l’ha marcat profundament. La seva aposta no és senzilla; fer que els seus dissenys no puguin diferenciar-se dels dissenys originals que els inspiren; és a dir, de la natura. La seva filosofia com a negoci pot resumir-se en tres grans objectius:

  • Cada col·lecció és completament única i està molt ben dissenys; que atrapen la vista alhora que són enormement funcionals.
  • Cada client és únic i irrepetible per a ells; per la qual cosa mimen i s’esforcen a satisfer i adaptar-se a les seves necessitats.
  • Adaptació. Exhibeixen orgullosos una paleta diferent de dissenys i colors; exhaustivament seleccionats adaptats al que a cada país va a ser necessari. Les seves instal·lacions, situades en diferents punts de la Unió Europea; els permeten conèixer els gustos de cada país i adaptar-se a ells amb facilitat.

Paviments de PVC: una solució a Barcelona

Fa poc vam col·laborar per fer una instal·lació a la botiga Diagonal a Barcelona. El client es va decantar per un PVC en lames de la companyia.

Tal com podeu veure a les fotografies; la colaboració amb Nechi Group; va donar com a resultat un acabat final que té cura fins al més mínim detall, sense deixar caps per lligar. Les diferents lames del paviment s’ajusten perfectament a Zwilling; aprofitant a més les juntes i unions per donar tocs d’elegància; també s’ha cuidat especialment l’alineació de les juntes de lames paral·leles; fent a més que aquestes coincideixin o no en funció del lloc. D’aquesta manera, mentre que en els espais diàfans estan alineades cada 3 lames; a l’escala s’han alineat totes les lames per igual. Això contribueix a crear la sensació de verticalitat; que ajudarà els futurs clients a pujar i baixar sense ni tan sols adonar-se’n.

Àmplia gamma de colors en terres de PVC

D’altra banda, s’ha triat amb molta cura la paleta de colors; de fet s’ha jugant amb el blanc i diversos tons de fusta que combinen meravellosament. El blanc aporta una gran lluminositat, a més que contrasta amb els colors dels empaquetats, en tons negres o foscos. Per a les portes dels armaris i els fronts de diversos mobles s’ha triat un disseny en fusta similar al del sòl. Té no obstant això una major força a causa dels seus vetes més marcades; per tant atreu l’atenció cap a ells i els productes ubicats a sobre. El sòl més juga amb un vetejat més neutre; que dota l’espai d’un toc de distinció al nivell de Zwilling.

EuroConstructa teu instal·lador de confiança en oficines i grans superfícies; en ciutats com Rubí, Barcelona, Tarragona i Cornellà de Llobregat. Ens veiem a la següent aventura, fins aviat.

Si necessites que t’assessorem pots trobar-nos al telèfon 93 785 53 88, també per correu electrònic info@euroconstructa.cat