Instalació de paviment PVC, ideal per a la teva empresa.

Benvinguts una vegada més, fa poc vam tenir un nou repte per afrontar, i és que aquesta vegada no només havíem de preocupar-nos del tràfic de persones sinó que també havíem de pensar en tràfic de vehicles. El client no era altre que un concessionari de motos; en concret, el concessionari VC MOTO HONDA del grup Valles Car  Automoción. Per aquest servei comptem amb la col·laboració de TONI BROS GESTIO D’OBRES.

La intenció del client era crear un espai funcional que captés l’atenció i resistís davant els moviments de motos i persones, de manera que es va triar un sòl comercial de la gamma Taralay de Gestfloor.

Gerfloor, the flooring group

GERFLOR és un fabricant de prestigi internacional amb més de 70 anys d’experiència en el sector. La seva aposta en l’actualitat part d’una gran varietat de laminats i solucions adaptades a diferents necessitats tant residencials com professionals.

El seu sistema de producció, d’altra banda, està compromès amb la sostenibilitat, creant productes a partir de matèries primeres seleccionades que eviten l’ús de metalls pesants, tintes basades en dissolvents, components cancerígens i formaldehid i estan classificats entre els productes amb unes emissions de compostos orgànics volàtils més baixes del mercat.

Els seus productes, així mateix, estan preparats per resistir especialment les inclemències del sol i l’aigua, i per reduir el consum d’energia, de manera que a llarg termini són més eficients i rendibles, sent la seva durabilitat al mateix temps un valor des del punt de vista de la cura del medi ambient.

Taralay, un sòl diferent

La línia Taralay té una molt bona resistència al trànsit elevat, l’erosió i les ratllades a causa de la seva capa d’ús de 0,75 mm sense càrregues minerals. Això és especialment important en un concessionari, on els moviments de les motos poden danyar el sòl ràpidament si aquest no està preparat.

Disposa d’una doble malla de fibra de vidre amb revers d’escuma VHD, el que li dóna una resistència al punxonament de 0,10 mm i una insonorització acústica de 17 dB. D’altra banda, el tractament de superfície Protecsol® permet un fàcil manteniment, assegurant una bona durabilitat que no només impedeix el desgast dels colors, sinó que els realça.

El resultat

En primer lloc es va triar una paleta de colors adequada: vermell i blanc (els colors corporatius d’Honda) per a les zones d’exposició i atenció al públic i gris per a les zones de pas (passadissos). D’aquesta manera, un ampli espai diàfan quedar fàcilment estructurat.

Com podeu veure, la prevalença del blanc a la zona d’exposició d’amplitud i lluminositat a l’espai, mentre que el vermell capta l’atenció per a espais concrets com el taulell o alguns expositors als quals se’ls vol donar especial rellevància. El gris, per la seva banda, es difumina amb les ombres en el blanc, aportant elegància i contribuint a guiar al públic per l’espai.

Si t’interessen aquest tipus de sòls no dubtis en contactar amb nosaltres, bé al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònicinfo@euroconstructa.cat.

Ens encantarà assessorar-te i resoldre els teus dubtes.

Moltes gràcies per acompanyar-nos, ens veiem en la següent aventura.