Existeixen molts tipus de sòl de gran qualitat i resistència però, per les seves característiques, sens dubte els paviments vinílics són una de les opcions més adequades per a un col·legi per la seva resistència, fàcil neteja i fàcil manteniment.

Recentment renovem el sòl d’un col·legi de Barcelona. Per això el client es va decantar per una lloseta soldada Mystique PUR de Polyflor. Aquesta lloseta de PVC flexible de 2 mm de gruix, disponible en 12 colors brillants, permet la transformació de qualsevol entorn. Per a aquest cas és ideal ja que un col·legi és un espai amb molt trànsit i aquest sòl vinílic té una gran resistència al lliscament, el que ajudarà a disminuir el nombre de caigudes, també té una alta resistència al desgast.

Per què paviments vinílics en un col·legi?

Un col·legi és un lloc en el qual cal escollir amb cura el sòl que es va a col·locar. A continuació assenyalem alguns aspectes a tenir en compte:

  • Un sòl resistent ala abrasió.

    • Els nens no només caminen, corren o salten, sinó que també mouen cadires i taules sense massa cura o tiren, gairebé sempre de forma accidental, objectes punxants i pesats que poden danyar el sòl. Si aquest està mal col·locat o és poc resistent és molt probable que no duri molt en les seves vides.
  • Un sòl fàcil de netejar.

    • El dia a dia d’un col·legi es nota a terra. El personal de neteja retira totes les tardes papers, encenalls de llapis i molts altres objectes, però això no afecta massa a terra. Sí que ho fan els sucs vessats mentre es baixa a l’esplai, la pintura al tremp que va caure sense voler de la taula, un bolígraf explotat de camí a la paperera, el vòmit d’un nen que està malalt, etc. El sòl ha de resistir les diferents situacions sense absorbir substàncies i ser, al mateix temps, fàcil de netejar.
  • Un sòl fàcil de mantenir.

    • Molts sòls van perdent brillantor amb el pas del temps i necessiten, de tant en tant, una mà de cera o algun altre producte. Això, en un col·legi, és si més no jaleoso. Implica buidar l’espai (eliminar cadires, taules, prestatgeries …), tractar el sòl i tornar a omplir l’espai. Això no només té una limitació temporal (atès el temps que es triga a fer-ho només pot realitzar-se durant les vacances d’estiu), sinó que incrementa en molt la mà d’obra per a un treball que, d’altra banda, és relativament senzill. Tot el que puguem estalviar en manteniment el estalviarem en temps, diners i mals de cap.

Els sòls de PVC de Polyflor

Fundada el 1915, Polyflor va entrar al mercat dels sòls en 1934. La seva llarga i fructífera experiència en el sector li ha permès anar desenvolupant una àmplia gamma de productes de PVC que s’adapten a tot tipus de necessitats.

Part del seu secret està en la seva orientació al client. Els diferents departaments de Polyflor col·laboren activament amb els usuaris, especificadors i contractistes per millorar els seus productes i proporcionar el sòl ideal per a cada lloc.

El seu model Mystique PUR és un sòl de PVC homogeni d’alt rendiment ideal per a zones amb un alt trànsit de persones i objectes. Amb una classificació al desgast per abrasió EN ISO 10581 Tipus I, el seu reforç de poliuretà fa que tingui un baix cost de manteniment durant tota la seva vida, sense necessitat d’abrillantat. Els seus dissenys adireccionales creen textures de color a partir d’una escollida paleta de colors.

Crear un espai segur per als més petits ha estat una aventura que mai oblidarem. Si necessites que t’assessorem pots trobar-nos al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic: info@euroconstructa.cat

Estarem encantats de tenir-te amb nosaltres.

EuroConstructa teu instal·lador de confiança en oficines i grans superfícies, en Vicenç de Castellet, Barcelona, Tarragona o Cornellà de Llobregat. Ens veiem a la següent aventura, fins aviat.