Moquetes a mida per a despatxos

Recentment hem participat en un projecte liderat per Estudi 360 realitzant una instalació a Consulta’ns 2000. Després oferir diversos models adequats, la millor moqueta a mida per a aquest client; va ser la moqueta modular Elevation II d’Interface floor. A més, el client va decidir combinar-la amb la instal·lació d’unes cortines Polyscreen.

Les moquetes a mida són un producte molt versàtil i capaç d’adaptar-se a condicions d’ús molt diferents. Entre els seus beneficis podem assenyalar l’aïllament tèrmic i acústic; afavorint la creació d’espais tranquils que permeten a més estalviar en la factura de la llum. Això repercuteix en el nostre cos a esmorteir la trepitjada i repartir per igual el pes entre les extremitats; adaptant-se a les necessitats del cos humà.

Els sòls amb moquetes a mida actuen com a filtres de l’aire, atrapant tant la pols com les substàncies i gèrmens que puguin contenir-se en ell. Això arriba a reduir fins a un 50% els nivells de pols en suspensió contribuint a la millora de la qualitat de l’aire. Les persones amb problemes al·lèrgics experimenten de forma gairebé instantània una millora en els seus símptomes al viure o treballar en sòls amb moquetes.

Moquetes d’Interface

Des dels seus orígens el 1973; Interface ha anat creixent fins a convertir-se en el major fabricant a nivell mundial de sòls modulars d’ús comercial. La seva principal aposta es va iniciar el 1994, quan el seu fundador; Ray Anderson, va canviar el concepte del funcionament de l’empresa. L’empresa va passar de crear moquetes a partir de derivats del petroli; a crear moquetes a partir d’objectes reciclats. Aquest canvi s’emmarca en el pla Mission Zero; pla que té com a principal objectiu acabar amb les aportacions negatius al medi ambient en 2020. Des de l’ús d’energia elèctrica 100% renovable; fins a la reducció de la petjada de carboni dels seus productes, tot en Interface busca la sostenibilitat.

La moqueta Elevation II, creada a partir de niló i poliamida reciclats; ofereix 16 dissenys diferents en tons neutres pensats especialment per a oficines. Les llosetes de 50 x 50 d’aquesta moqueta per terra; s’adeqüen tant a sòls durs com a tous. La seva presentació permet jugar tant amb els diferents colors; com amb la direcció de la fibra per multiplicar els dissenys que poden elaborar-se.

Les seves especials característiques li permeten reduir els nivells acústics en 12 decibels, sent de fet especialment efectius amb freqüències mitjanes i altes. Aquestes freqüències són les que més saturen l’aire amb sorolls; sent originades per ordinadors, fotocopiadores i també les converses entre persones.

Resultat de la moqueta a mida

Escollir una moqueta a mida de millor o pitjor qualitat és important; però, no és una cosa que defineixi completament el resultat final. Una instal·lació adequada no només ofereix un resultat bonic a la vista, sinó també afavoreix que la vida útil de la moqueta a mida creixi. Des EuroConstructa apostem per instal·lar materials de qualitat d’una manera acurada i detallista; per tant tenint cura per complir i superar les expectatives del client.

Com es pot veure en les fotografies; en aquesta oficina s’ha optat per col·locar totes les llosetes amb la fibra en la mateixa direcció; això contribueix a crear una percepció d’unitat essencial per donar més la sensació que l’espai és més gran al real. A més, la fibra s’ha col·locat perpendicular al sentit de circulació; per tant contribuint a pausar la percepció del temps, i en conseqüència reduir l’estrès.

Moltes gràcies per acompanyar-nos en aquesta nova aventura. Si necessites que t’assessorem; pots contactar amb nosaltres al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic info@euroconstructa.cat

EuroConstructa teu instal·lador de confiança en oficines i grans superfícies de Barcelona, Sabadell i Terrassa. Ens veiem a la següent aventura. Fins aviat.