Paviments decoratius per a una empresa.

Benvinguts! Avui parlarem d’una col·laboració que vam fer al costat de Studio serto dedicada a l’interiorisme i la construcció. Aquesta empresa estava submergida en la remodelació de les oficines de Zurich Insurance Group i ens van demanar que l’ajudéssim a instalar un suelo de pavimento decoratiu. La idea era donar-li a les oficines un aire modern i elegant, per la qual cosa es van triar diversos tipus de llosetes viníliques acte portants de les marques Tarkett Official i Gerflor.

Fabricant de paviments

Gertflor

En aquest post anem a posar l’accent a la zona de la cafeteria, per a la qual es van triar llosetes de la casa Gerflor en concret la col·lecció “Saga2 Diva White”.

Gerflor està establerta a nivell mundial amb una representació en més de 100 països. Destaca per ser una de les empreses que busquen una constant renovació dels seus dissenys adaptant-se sempre al que busquen els clients. És pionera en innovació alhora que respecta el medi ambient. Utilitza material reciclat en tots els seus productes i assegura tenir una qualitat que s’allargués la vida dels seus materials per així reduir el seu consum, a més de ser 100% reciclables.

El grup Gertflor té quatre punts clau: Arquitectura, Decoració, Esport i Technospecific. La combinació d’aquestes quatre competències és el que els fa únics en la seva espècie.

Tarkett

Per a la part de les oficines es va triar les llosetes acte portants de Tarkett, ja vam parlar en altres ocasions dels seus acabats elegants i la seva varietat de dissenys, i ara no va a ser menys, ha tornat a demostrar que aquesta casa és una bona elecció, els resultats un cop més, són immillorables i compleixen amb el que el client estava buscant.

Com podeu comprovar a les fotos, el resultat és una zona divertida i atrevida, on els treballadors poden desconnectar fàcilment. Els colors Vermells i blancs encaixen a la perfecció donant-li un toc modern al lloc.

Paviments Barcelona

Moltes empreses a Barcelona opten per posar paviments de PVC en les seves instal·lacions ja que són ràpids d’instal·lar i tenen un manteniment mínim, a més d’una gran resistència. En aquesta ocasió Euroconstructa col·laborar al costat de l’empresa Studio serto per aconseguir un resultat únic a les oficines de Zurich.

Zurich Insurance Group

En aquesta ocasió anem a parlar del nostre client, situat a l’Avinguda Diagonal 431 bis de Barcelona. Aquesta companyia és una asseguradora que ofereix diferents assegurances com pot ser de cotxe, de llar o de vida, entre molts.

Zurich es va fundar l’any 1872 a Suïssa, on té la seva seu principal a Zuric. Es va instal·lar a Espanya tan sol 12 anys després a manera de representació, però no va ser fins l’any 1919 que va instal·lar una sucursal. En l’actualitat ofereix els seus serveis en més de 170 països.

Al llarg del segle XX va impulsar a Espanya el llavors conegut com “Segur Llei” que és en els nostres dies el “Segur d’Accidents de Treball”. Alguns anys després va afavorir l’assegurança de responsabilitat civil, posant l’accent en l’assegurança de l’automòbil.

Avui dia Zurich és una empresa socialment responsable, té posada en marxa diverses iniciatives i col·labora amb institucions com la Fundació Once, Theodora o Sant Joan de Déu.

T’animes a canviar l’aspecte de la teva oficina? Nosaltres estem sempre disposats a ajudar-te i assessorar-te. Pots trobar-nos al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic: info@euroconstructa.cat.

Estarem encantats d’informar i resoldre tots els teus dubtes.

Ens veiem a la següent aventura a Barcelona, fins aviat.