Renovación con suelo de PVC

Recentment hem conclòs la reparació d’una part del sòl; d’un establiment d’un Chiqui Park situat a Terrassa motivada per una fuita d’aigua. El client es va decantar per un paviment de linòleum, de la marca Forbo Flooring Sistems.

Els paviments vinílics fan les estades més confortables, ia més redueixen el so ambient. Això és especialment útil per a llocs on els nens corren i criden a més de molts altres sorolls. La presentació del PVC per sòls en rotllo ens permet; d’altra banda, crear espais de gran uniformitat, sense juntes ni unions. A més ofereixen la possibilitat de tallar trossos a mida; per tant permet renovar només la part afectada per la inundació. És, sens dubte, la millor opció quan es tracta de cobrir una gran superfície divertida amb molts colors.

PVC per sòls en  Chiqui Park

Renovación con suelo de PVC

Les fotografies mostren com el PVC per a terres pot oferir excel·lents resultats en mans dels instal·ladors adequats. El conjunt té una gran diversitat i un resultat divertit en diversos colors. On ho talls pràcticament són invisibles i s’adapten perfectament. El sòl de PVC ha aportat a l’espai un nou aire; dotant-lo d’una personalitat i força que encaixa amb l’esperit infantil de Chiqui Park.

Els terres de linòleum van ser creats al segle XIX; com una barreja solidificada d’oli de lli, farina de fusta i pigments de color. Des de llavors s’han desenvolupat enormement; són especialment adequats per a sòls amb un alt trànsit de persones o una especial predisposició per a la humitat. A la pràctica; això els ha fet ser un paviment habitual en cuines i hospitals; on les condicions higièniques es tornen especialment importants.

Sòls decoratius de Forbo Flooring Systems

Amb un 65% de quota de mercat en la producció mundial de linòleum, Forbo Flooring Sistems és una de les empreses líders a nivell mundial. Creada el 1928 a partir de la fusió de tres fabricants de linòleum d’Alemanya, Suècia i Suïssa, s’ha expandit incessantment fins a l’actualitat. La seva estratègia de mercat està basada en els següents aspectes:

  • Adaptar-se al client oferint productes en mercats establerts o de gran creixement.
  • Innovar en serveis i productes tèxtils i flexibles.
  • Posicionar el linòleum com el seu producte insígnia.
  • Garantir l’excel·lència en totes les operacions que es duen a terme.

La seva aposta no és només innovadora, sinó sostenible, el que fa que el seu treball parteixi de reduir, reutilitzar, reciclar i renovar. Un exemple d’aquest estil propi és la recollida de les restes d’una instal·lació per a reciclar-los i realitzar nous materials. D’altra banda, el funcionament de les seves fàbriques no seria possible sense l’energia elèctrica, que evita els orígens fòssils, sent 100% renovable.

Solucions de PVC per a terres

Una reparació parcial no és, a priori, una tasca fàcil; ja que t’obliga a connectar l’antic amb allò nou que el substitueix.

Potser per això en EuroConstructa; estem especialment orgullosos d’aquest tipus de treballs, en els quals es veu com l’experiència és útil. La nostra aposta per la creació d’instal·lacions eficients amb materials d’alta qualitat; ens permet oferir acabats que sobrepassen les expectatives dels nostres clients.

Renovación con suelo de PVC 13256055_1007015179353649_3873381035063481504_n

En el disseny que ens ocupa es va optar per crear unes aigües, que s’incorporaran el dibuix al disseny de la resta del saló; fent-ho encaixar fàcilment. D’aquesta manera aconseguim també dissimular el pedaç del sòl; ja que barrejava ara dissenys nous i antics sense aparent relació temàtica o estilística. Com es pot veure en les fotografies; el nou paviment dota a l’espai d’una nova personalitat, que encaixa amb l’esperit infantil de Chiqui Park.

Des EuroConstructa apostem per instal·lacions eficients; i sempre amb materials d’alta qualitat; aquests materials ens permeten oferir acabats, que compleixen amb escreix les expectatives dels nostres clients.

Si necessites que t’assessorem, pots trobar-nos al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic info@euroconstructa.cat

EuroConstructa teu instal·lador de confiança en oficines i grans superfícies, en ciutats com Rubí, Barcelona, Tarragona i Cornellà de Llobregat. Ens veiem a la següent aventura, fins aviat.