Darrerament, els paviments vinílics en clic s’estan posant molt de moda, i és que no és d’estranyar ja que tenen molts avantatges. No fa molt aquests sòls tenien molt mala fama per la seva falta de disseny. Però avui en dia, gràcies als avenços tecnològics, això ha donat un gir de 180 graus, han passat de ser una cosa cutre i avorrit a oferir gairebé tot el que la imaginació del dissenyador creu.

A l’hora d’optar per un sòl adequat, els paviments vinílics, a dia d’avui s’han convertit en els més demandats, gràcies a que és un dels més pràctics i possiblement més econòmics del mercat.

Avantatges dels paviments vinílics

1. Instal·lació: S’instal·len de manera flotant sobre el sòl anterior, fet que suposa un estalvi de temps, un estalvi econòmic i la gran avantatge de poder fugir d’obres sorolloses, brutes i molestes. La instal·lació es fa a través de sistemes en clic, molt semblant al dels sòls laminats i per dur-la a terme és necessari poc més d’un regle, un llapis i un cúter. El que fa que la col·locació sigui ràpida, neta, còmoda i sobretot senzilla.

2. Disseny: Pots aconseguir aquell que tens al cap i no trobes per cap costat. Existeixen tot tipus de dissenys amb acabats en fusta o pedra, i és per això que per a cada decoració hagi un paviment vinílic a clic perfecte. Gràcies als avenços tecnològics, els seus acabats són cada vegada més naturals i realistes, fins al punt que moltes persones no saben diferenciar un laminat d’un sòl vinílic.

3. Pressupost: Encara que és una opció bastant econòmica, tu decideixes el pressupost que et vulguis gastar. Hi ha gammes disponibles en diverses qualitats, aquestes varien depenent de les seves capes. El que ens permet adaptar el nostre sòl tant per a ús residencial, com per a zones sotmeses a usos més intensius. D’aquí, que s’estiguin posant també en espais públics com restaurants, botigues, oficines, etc.

4. Resistència: Són 100% resistents a l’aigua i la humitat, encara que es t’inundi el pis, tingues per segur que aguantessin. Per aquesta raó, són perfectes per a instal·lacions en soterranis, cuines, banys, vestuaris i cambres de rentat. A més de la seva impermeabilitat, els paviments vinílics, són resistents al desgast i ignífugs. D’altra banda, les col·leccions de primeres marques, incorporen avançades tecnologies que els fan molt més resistents a les taques, la brutícia i les ratllades.

5. Tacte: Donen una sensació molt agradable a l’hora de trepitjar-ho, i ho pots fer descalç sense por ja que són antilliscants. Per la seva estructura i tacte, aporten una suavitat i un confort que fan que caminar sobre ells, fins i tot amb els peus descalços, sigui una delícia. Té un tacte càlid a l’hivern i fresc a l’estiu. Totalment adaptable a les estacions, és un paviment que no dilata, de manera que no tindràs la necessitat de col·locar sòcols si no els vols.

6. Manteniment: amb un pal de fregar una mica humida serà més que suficient. Si algun dia, per alguna estranya raó es trenqués una lama, és molt senzill llevar-la i substituir-la per una altra. La seva composició fa impossible el creixement de fongs i bacteris, així com l’acumulació d’àcars. Pel que resulta ser un sòl molt higiènic i segur ideal per a llocs amb nens o al·lèrgics.

Exemples

Aquí teniu alguns resultats de paviments vinílics en clic.

Pavimentos vinílicos en clic: conoce sus ventajas Pavimentos vinílicos en clic: conoce sus ventajas

 

Aquestes són alguns dels avantatges dels paviments vinílics en clic. Si vols conèixer més, no dubtis en contactar amb nosaltres, bé al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic: info@euroconstructa.cat.

Estarem encantats d’assessorar-i resoldre tots els teus dubtes.

Moltes gràcies per acompanyar-nos, ens veiem en la següent aventura.