Luxury Vinyl Tiles (LVT) - Pavimentos vinílicos de Diseño

Els paviments vinílics ideals.

Qui va dir que un sòl resistent necessita una gran obra? Recentment hem realitzat la instal·lació d’un paviment en les zones de show room i escales d’una fàbrica. Segur esteu imaginant una gran obra, amb materials molt cars i pesats, amb una instal·lació complicadíssima que suposa milers de dies submergits en pols i sorolls.

Sentim decebre, però per a aquesta instal·lació el client va triar unes Llosetes viníliques (LVT), per a la zona de show room es van triar de la companyia Forbo Paviments i per a la zona de les escales es va optar per un altre disseny amb un perfil “minimalista” de la companyia DLW Flooring.

Paviments LVT

Els paviments anomenats LVT, són sòls vinílics, molt decoratius, semi-flexibles, amb un gruix d’entre 2,5 i 3,4 mm. Les llosetes viníliques ofereixen sensació de luxe i una estètica realista, hi ha tot tipus de dissenys inclosos alguns que imiten perfectament paviments de pedra o fins i tot de fusta natural. Aquest tipus de material té molts avantatges, com ara: resistent, durador, còmode, càlid, absorbeix el so i la seva neteja i manteniment és molt fàcil.

Forbo Pavimentos i DLW Flooring

Les dues companyies treballen a nivell europeu i són dues marques líders a nivell mundial en el sector de paviments comercials d’alta qualitat, amb productes com el linòleum, PVC, llosetes viníliques de disseny, revestiments murals o paviments flocats. Les dues estan compromeses amb el medi ambient de manera molt activa.

Forbo Paviments té com a missió augmentar l’eficàcia amb la que fan ús dels recursos, minimitzar l’impacte causat pel material que utilitzen, reduir al mínim tots els danys a llarg termini i garantir que la vida del producte és la més apropiada en termes mediambientals . La clau per aconseguir aquesta metes està en aplicar les “4R s”: Reduir, Renovable, Reutilitzar i Reciclar. A més la companyia disposa d’un programa de conscienciació interna, que consisteix en transmetre als seus treballadors la importància que té la reducció de l’ús d’energia, matèries primeres i la generació de residus.

D’altra banda, DLW Flooring, aplica per a cada tipus de producte una manera d’salvaguardad el medi ambient. Per exemple, els seus productes de linòleum estan fabricats amb matèries primeres naturals, donant com a resultat un material respectuosos amb el medi ambient i apte per a al·lèrgics. També ens trobem amb que el material que fan servir per fer el vinil procedeix fins a un 100% d’altres materials reciclats. Aquesta companyia té diversos certificats de qualitat que demostren el seu compromís amb el medi ambient.

Tipus d’instal·lació

El fet d’agafar dues marques diferents no suposa cap problema. Aquest material és molt adaptable a l’espai, depenent de l’ús que tanca a rebre, hi ha diverses maneres de procedir a la seva instal·lació.

  • Encolat: Ideals per a zones un ús intens o que barren a rebre una concurrència pública elevada (hotels, bars, restaurants, biblioteques, oficines, etc.) També és molt recomanable per apartaments o habitatges, sobretot a les zones de cuina i bany.
  • Tipus clic: El seu destí són espais amb un ús moderat. Aquesta disposició és sense adhesius, la instal·lació és molt semblant a la del parquet flotant. És perfecte per a zones de comerç.
  • Autoportant: Per a instal·lacions provisionals o sobre un terra tècnic. Aquest mètode és sense adhesius, només amb un fixador. Recomanable per Showrooms, oficines o sales de control.

Evolució i resultat

Cal destacar que els paviments LVT ofereixen uns dissenys exquisits, sense haver de ficar-se en grans obres, o renunciar a la durabilitat, aportant una resistència magnifica i sota un manteniment mínim. En aquest cas es va optar per colors marrons per a les dues zones, aconseguint un resultat envejable.

Luxury Vinyl Tiles (LVT) - Pavimentos vinílicos de Diseño Luxury Vinyl Tiles (LVT) - Pavimentos vinílicos de Diseño Luxury Vinyl Tiles (LVT) - Pavimentos vinílicos de Diseño

Si vols conèixer més sobre els Paviments LVT no dubtis en contactar amb nosaltres, bé al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic: info@euroconstructa.cat.

Estarem encantats d’assessorar-i resoldre tots els teus dubtes.

Moltes gràcies per acompanyar-nos, ens veiem en la següent aventura.