Paviments i moquetes a mida.

Benvinguts de nou, aquest cop hem tingut el plaer de fer una instalació de moquetes i paviments de PVC a les oficines del nostre client Xavi Anglada en concret a la seva botiga Peces Esportives Roger s, situada a Vilassar de Dalt (Barcelona).

Prendas Deportivas Roger’s va sorgir el 1995 la seva meta és oferir al món del souvenir i del regal materials de gran qualitat. La seva manera de treballar és amb una xarxa d’agents comercials molt ben estructurada destinada a eliminar intermediaris i contactar directament amb els seus clients. Posseeixen llicència exclusiva per comerciar tots els productes que treballen els quals van des de samarretes fins a vestits de bany.

Instal·lar moquetes per al sòl d’unes oficines d’aquestes característiques, va ser per a nosaltres un honor.

Moquetes i paviments de colors

Com era d’esperar aquestes instal·lacions demanaven una moqueta que simulés un camp de futbol, per la qual cosa es va optar pel fabricant Desso amb una moqueta modular en color verd, una una mica més clara que l’altra; i per a fora del camp es va triar el color gris en dos tons diferents.

No només es treball amb moquetes modulars a terra, sinó que també les combinem a la zona de les escales amb un revestiment vinílic del nostre proveïdor Armstrong DLW, en concret el model “Marmorette” en col Child Xarxa.

Variació de colors

Per EuroConstructa la variació de colors és primordial, ja que és on es marca la personalitat del nostre client. Per això sempre estem disposats a assessorar als nostres clients en una variació perfecta, oferint-li tota una gamma de fabricants de moquetes. Però sempre tenint en compte que l’opinió del client és decisiva.

En aquest cas es suc amb un verd en diversos tons per donar la sensació d’un camp de futbol a la zona de les taules dels empleats. Per al sòl de la resta de l’oficina es va optar per diversos tons de moqueta en gris; i finalment per les escales es va disposar un revestiment vinílic en un to ataronjat.

Com podreu observar en les fotos, la moqueta encaixa a la perfecció amb el PVC.

Moquetes

Les moquetes són ideals per crear llocs que ens ajudin a evadir-nos del soroll i que a més ofereixin un ambient saludable, gràcies a les seves característiques acústiques i de millora de la qualitat de l’aire.

Parlem de Desso

Com sempre anem a explicar-vos una mica sobre els nostres fabricants per ajudar-vos a conèixer-los una mica millor. L’objectiu d’Desso és crear ambients saludables, per això, se centra en la qualitat de l’aire i treballa perquè els seus productes ajudin a disminuir les partícules de pols en l’ambient. Desso sap que un empleat a jornada completa pot arribar a passar fins a 1880 hores a l’oficina, de manera que per a ells, contribuir a crear espais saludables és una cosa vital.

Aquesta sí que ha estat una gran aventura. Si necessites que t’assessorem o vols ser el protagonista de la nostra següent aventura, pots trobar-nos al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic: info@euroconstructa.cat

Estarem encantats de tenir-te amb nosaltres.

Euro Constructa teu instal·lador de confiança en oficines i grans superfícies, en ciutats com Vilassar de Dalt, Barcelona, Girona o Cornellà de Llobregat. Ens veiem a la següent aventura, fins aviat.