Instalació de paviments decoratius.

Fa tan sols uns dies, vam acabar una feina que realitzem a La Casa del Llibre de Barcelona. En aquesta ocasió vam triar un paviment en rotllo de PVC Tapiflex Excellence de la companyia Tarkett.

La instalació de paviments vinilics en un local afegeixen efectivitat i confort, ja que contribueixen a la reducció del so aportant aquest ambient tranquil que tots desitgem trobar en una llibreria. En aquesta ocasió s’ha optat per una versió en rotllo ja que la superfície a cobrir era molt gran i no tenia massa cantonades amb el que no calia fer moltes retallades.

Sòls decoratius

No és fàcil triar el sòl que s’ajusti a les necessitats de la nostra empresa i que a més li d’aquest toc personal. Els factors a tenir en compte a l’hora de triar el nostre sòl són: El color, la textura, la qualitat, el disseny i l’entorn. Moltes vegades això pot arribar a ser frustrant, per això, en EuroConstructa t’ajudem a triar el sòl ideal per a la teva empresa d’una manera divertida.

Sòl decoratiu a La Casa Del Llibre

Aquesta instal·lació es va fer en col·laboració amb Ordespai, S.l. Tal com es veu en les fotografies, el paviment de PVC en rotlle de color rosa dota a l’espai de vida, creant un espai versàtil i juvenil que convida al client a submergir-se en altres mons. El color, potent i agitat, estimula la creativitat i la imaginació, creant una botiga atraient en la qual el client pot moure per l’espai sense altres distraccions que les il·lustracions dels centenars de llibres.

Grup Tarkett

Amb més de 130 anys de trajectòria professional, el Grupo Tarkett és líder mundial en disseny, innovació i producció de pisos de vinil, amb una fabricació anual de més de 400 milions de m2 de pisos i revestiments, la qual es concentra fins a un 66% en pisos de vinil i linòleum.

Les inversions de Tarkett en innovació i noves tecnologies li permeten oferir als seus clients una gran varietat de productes, dissenys i colors, amb els quals poder crear zones segures i confortables en llocs de treball, habitatges o d’oci.

El Grup Tarkett s’ha compromès amb la fabricació ecològica fins al punt d’atrevir a realitzar i fer públics informes trimestrals en els quals detalla el consum de recursos com l’aigua o l’energia per demostrar la reducció dels mateixos en la cadena de producció. Una manera de reduir el seu impacte sobre el medi ambient és reciclant el seu producte al final de la seva vida útil, contribuint d’aquesta manera a que milers de tones no quedin acumulades en els abocadors. Una dada important: el 2008 van reciclar més de 68.000 tones de pis.

Tapiflex Excellence

El paviment vinílic Tapiflex Excellence posseeix una capa d’ús de PVC de 0,7 mm., El que el dota de magnífiques propietats de resistència al desgast, l’abrasió i el punxonament. La seva estructura està reforçada amb una capa de fibra de vidre no teixida, el que el dota d’una gran estabilitat dimensional.

D’altra banda, el seu revés d’escuma d’alta densitat, realitzada amb cel·les tancades, redueix el nivell del soroll fins a 19 dB, el que el fa ideal per a un espai comercial. A més, la seva capa TopClean XP PUR permet una fàcil neteja i un baix cost de manteniment.

 

Si t’interessa conèixer més sobre els sòls de vinil del Grup Tarkett, no dubtis en contactar amb nosaltres, bé al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic info@euroconstructa.cat.

Estarem encantats d’assessorar-i resoldre tots els teus dubtes.

EuroConstructa teu instal·lador de confiança en oficines i grans superfícies, en ciutats com Vilassar de Dalt, Barcelona, Girona o Cornellà de Llobregat. Ens veiem a la següent aventura, fins aviat.