Fa tan sols uns dies, vam acabar una feina en unes oficines d’assegurances a Barcelona. En aquesta ocasió vam tenir el plaer d’estrenar la nova col·lecció de la companyia Tarkett, anomenada “ID Square”. El client volia diferenciar tres ambients diferents, de manera que es va decidir per tres colors diferents per a cada zona en llosetes acte portants.

00 TARKETT SQUARE ID Nueva colección Tarkett Nueva colección Tarkett

Els paviments vinílics, aporten confort i efectivitat a les estades, ja que contribueixen a la reducció del so ajudant a la concentració dels treballadors. D’altra banda, les llosetes acte portants permeten una instal·lació senzilla sense la necessitat de danyar o desfer-nos del sòl anterior. A més si una rajola se’ns trenca o deteriora, no cal canviar tot el sòl, és possible substituir només la rajola danyada, el que per a un lloc de treball és ideal ja que no suposa la inhabilitació de l’espai.

Grup Tarkett

Amb més de 130 anys a l’esquena, el Grup Tarkett és líder mundial en producció de pisos de vinil, amb una fabricació anual de més de 400 milions de m2 de pisos i revestiments, la qual es concentra fins a un 66% en pisos de vinil i linòleum.

Tarkett inverteix en innovació i noves tecnologies per poder oferir als seus clients una gran diversitat de productes, dissenys i colors, amb l’objectiu de crear zones segures i confortables en llocs de treball, habitatges o d’oci.

El Grup Tarkett està compromès amb la fabricació ecològica, fins al punt d’atrevir a realitzar informes trimestralment, on es detallen el consum de recursos com l’aigua o l’energia, i fer-los públics per a demostrar la reducció dels mateixos en la cadena de producció. Una manera de reduir el seu impacte sobre el medi ambient és reciclant el seu producte al final de la seva vida útil. Alerta! El 2008 van salvar d’una vida a l’abocador més de 68.000 tones de pis.

Colecció ID Square

Aquesta col·lecció ens permet una infinitat de variants de disseny i instal·lació, s’ha dissenyat especialment per a les zones d’oficines amb molt de trànsit. La podem trobar en diferents formats de llosetes acte portants: 50×50; 66×66 i 25×100 cm. Té una àmplia gamma de colors que podem combinar com vulguem aconseguint per a la nostra estada l’aspecte desitjat.

A l’hora de la seva elaboració s’ha tingut en compte la necessitat d’un manteniment senzill, pel que és un disseny resistent a taques i amb una superfície llisa per facilitar una neteja major i ràpida.

Evolució i Resultat

Com podreu observar en les fotografies disposades més endavant, per a les zones de pas es va escollir un disseny amb acabat en pedra en un to marró fosc; per a les zones de treball obertes es va triar el mateix disseny en un to més clar; i finalment per a les zones de treball tancades un disseny en blau. Tots aquests dissenys es van seleccionar a la nova mida de llosetes autorpotantes de 66 x 66 cm amb un gruix de 4,5 mm.

El resultat és una oficina elegant, on treballadors i clients es puguin sentir a gust i segurs.

Nueva colección Tarkett
Nueva colección Tarkett
Nueva colección Tarkett
Nueva colección Tarkett
Nueva colección Tarkett

Si vols conèixer més sobre els sòls de vinil del Grup Tarkett, no dubtis en contactar amb nosaltres, bé al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic info@euroconstructa.cat.

Estarem encantats d’assessorar-i resoldre tots els teus dubtes.

Moltes gràcies per acompanyar-nos, ens veiem en la següent aventura.