Terres de moqueta modular.

Recentment renovem el sòl en les oficines de Nespresso a Barcelona instal·lant una moqueta modular Interfície de la sèrie Equilibrium.

Entre les majors avantatges dels sòls de moqueta destaca, sens dubte, la seva capacitat d’absorció de sorolls. Això les fa unes grans aliades en espais amb acumulació de gent com oficines, en els quals els sorolls quotidians són esmorteïts millorant el rendiment del personal.

No podem menysprear, però, la capacitat de retenció de la pols que tenen les moquetes, permetent una fàcil neteja i millorant la qualitat de l’aire en retenir milions de partícules microscòpiques que creen en nosaltres al·lèrgies i molèsties de tot tipus.

D’altra banda, l’elecció d’una moqueta modular porta aparellats beneficis directes com la seva facilitat de transport i muntatge, que permet instal·lacions i reparacions realment ràpides i funcionals; i la seva versatilitat, podent jugar amb el disseny per crear noves figuracions, sensacions i formes a l’col·locar-la en filera, escaquer, combinant diferents colors, etc. Això ens permet crear combinacions geomètriques més complexes o crear espais diferenciats dins d’una habitació sense perdre espai físic.

Interfacefloor

Interfacefloor és el primer fabricant de sòls modulars per a ús comercial a nivell mundial. La seva aposta pel desenvolupament de moquetes modulars part d’un interès per reduir el consum de petroli durant el procés de producció. D’aquesta manera busca reduir el seu impacte en el medi ambient i evitar la seva dependència del petroli donant als seus moquetes modulars un valor afegit.

En l’actualitat els seus processos, que han reduït el consum de recursos del medi ambient mitjançant el reciclatge de velles llosetes i diferents derivats del petroli, marquen la pauta del desenvolupament de moquetes modulars a nivell mundial.

Moquetes modulars a mida

Les llosetes del model Equilibrium de Interfacefloor responen a multitud de necessitats, sent perfectes per a centres de treball com a oficines. La seva fàcil col·locació i adaptació a les necessitats a través de la seva àmplia paleta de 30 colors triats amb gran cura, permetent combinacions creatives per crear dissenys atractius que no deixin a ningú indiferent.

El disseny d’aquesta moqueta modular ha estat creat a partir de fibra 100% reciclada, el que redueix el seu impacte mediambiental. La seva textura és perfecta, no només pel seu tacte suau que coixinet la petjada, sinó per la seva contribució a l’eficiència energètica de l’immoble, reduint la pèrdua de temperatura fins a un 10% i absorbint entre 22 i 30 decibels el soroll ambient en les freqüències mitjanes, que són les utilitzades quan parlem entre nosaltres i quan les màquines d’oficina (ordinadors, impressores, fotocopiadores, faxos …) funcionen.

La moqueta modular de Nespresso

El resultat de la instal·lació de la moqueta modular Equilibrium de Interface a l’oficina de Nespresso és, si més no, espectacular. Els acabats perfectes, adaptant-se a cada cantonada, que permeten les moquetes modulars, contribueixen a encomanar la sensació de calidesa i tranquil·litat que el disseny d’Equilibrium transmet.

El color grisenc, elegant i neutre al mateix temps, permet ressaltar els valors de Nespresso d’elegància i bon gust.

En aquesta aventura ens vam anar amb un bon sabor de boca. Si necessites que t’assessorem o vols ser el protagonista de la següent, pots trobar-nos al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic: info@euroconstructa.cat

Estarem encantats de tenir-te amb nosaltres.

EuroConstructa, el teu instal·lador de confiança en oficines i grans superfícies en ciutats com Badalona, Barcelona, Sabadell o Sant Cugat del Vallès. Ens veiem a la següent aventura, fins aviat.