A la 3ª planta d’un restaurant del centre de Terrassa (Barcelona), uns propietaris han decidit obrir un magnífic bar de copes, on prendre un gintònic després d’un gran sopar. Es van posar en contacte amb nosaltres per a la instal·lació del paviment. En aquesta ocasió la dissenyadora i propietaris volien donar un toc de distinció, qualitat i una decoració “Bizarre & freak”, pel que es va optar, per una moqueta en rotlle de la signatura EGE Carpets dins de la qual es va escollir la col·lecció Highline.

Jugar amb els colors és el que fa únic el nostre lloc de treball, la variació de colors és determinant a l’hora de triar la nostra moqueta. Dins de la col·lecció es va triar la gamma Spanish Rose que ofereix una gran varietat de color. Segons EGE Carpets, mostra 5 temperaments i expressions diferents: Sofisticat, passió, excèntric, delicat i serè. Cada temperament mostra la seva història que queda perfectament entrellaçada en aquesta moqueta en rotlle.

Moqueta en un bar de copes?

És clar! ¿I per què no? Pensar que en estar just a sobre d’un restaurant, és important aïllar acústicament l’espai, perquè els comensals de sota puguin gaudir del seu sopar tranquil·lament. I ja sabem que les moquetes tenen l’avantatge d’absorbir el soroll pel que li donen a l’estada una insonorització extra. A més, en aquest cas, l’estil que es volia aconseguir demanava a crits una moqueta. No us preocupeu pel desgast, per a aquesta ocasió, es va escollir una moqueta amb un gramatge d’entre 630 i 1900 g / m2 classificada per a un ús intens / molt intens. Anem a conèixer una mica més la marca de moquetes EGE Carperts

Moqueta EGE Carpets para un bar de copas

EGE Carpets

Es va fundar en 1938 i avui dia, és una de les companyies líders a Europa pel que fa a disseny, desenvolupament i producció de productes personalitzats. Es caracteritza per poder aportar als clients qualsevol tipus de disseny en un espai molt curt de temps.

EGE Carpets creu en la importància de tenir cura del medi ambient, treballa dia a dia buscant noves formes innovadors que els serveixin per minimitzar el seu impacte en l’entorn amb la fabricació dels seus catifes. La seva missió és dissenyar catifes d’alta qualitat alhora que respecten a les persones i el medi ambient.

Les seves forces impulsores per seguir endavant són la qualitat i l’amor incondicional cap al disseny. Sempre estan disposats a emocionar als seus clients, donant-los el disseny que ells buscaven i fent-los sentir que han estat part de la creació de la moqueta.

Tipus de moquetes

Hi ha infinitat de tipus de moquetes que responen a peticions de disseny, de forma, de qualitat, de resistència o fins i tot de marca. Les característiques de la Col·lecció Highline són ideals per a aquest bar de copes.

Colecció Highline

Aquesta col·lecció presta especial atenció a la importància de la qualitat i sobretot a la llibertat de disseny. Dins de tota la seva gamma, el producte es pot disposar tant en llosetes en rotllo, facilitant així que el disseny s’adapti al que el client busca. A més, aquesta col·lecció permet triar diferents qualitats que ajuden a ajustar-nos al pressupost o a l’exigència de resistència al desgast, l’acústica, la comoditat, l’aïllament, o fins i tot la seva resistència al foc.

El resultat va ser un lloc únic, amb un disseny floral en vermell i negre que encaixava perfectament amb els amplis i còmodes sofàs, i la xemeneia. Definitivament tot el conjunt li donava al bar una elegància sublim.

Moqueta EGE Carpets para un bar de copas Moqueta EGE Carpets para un bar de copas

Si vols conèixer més sobre les moquetes de EGE Carpets no dubtis en contactar amb nosaltres, bé al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic: info@euroconstructa.cat.

Estarem encantats d’assessorar-i resoldre tots els teus dubtes.

Moltes gràcies per acompanyar-nos, ens veiem en la següent aventura.