Fa poc hem treballat per a una cadena de restauració a Barcelona. La moqueta a mida d’aquest client era una moqueta en losetas auto portantes per les seves oficines centrals. Quan personam a les oficines, ens trobem amb una estada molt il·luminada gràcies a uns finestrals amb vistes al mar, però estava apagat, el sòl que tenia en aquest moment deslluïa l’entorn únic en què estava situat.

Per vestir aquesta superfície el client buscava un producte versàtil, modern i elegant, que donés un aire minimalista a tot el conjunt. Per tal de cobrir totes aquestes necessitats, tots dos vam decidir optar per la sèrie Elevation III, en color verd, de la gamma de productes de Interfacefloor.

Moqueta Model Elevation III per al sòl

En concret la sèrie de moquetes Elevation III, manté l’alta qualitat i el disseny minimalista presentant unes llosetes modulars en bucle de baix perfil amb un disseny “microtuft”. A més pot presumir d’una gran sostenibilitat gràcies al fet que permet un ús mínim de fibra fabricada amb niló reciclat al 100%. Aquest material admet al seu torn nous cicles de reciclatge un cop conclosa la seva vida útil.

Aquestes llosetes són perfectes tant per a terres durs com tous, ja que té moltes opcions d’instal·lació i visualització en poder jugar amb la direcció de la fibra per obtenir diferents resultats finals amb una mateixa referència. Anem a conèixer una mica més a fons al fabricant d’aquestes fantàstiques moquetes.

La marca Interfacefloor

Interfacefloor és el major fabricant a nivell mundial de sòls modulars d’ús comercial. Però no es queda aquí, el 1994 es va adonar de la quantitat de petroli que consumien per fer aquestes llosetes de manera que el seu fundador, Ray Anderson, es va conscienciar que això havia de canviar i es va submergir en una lluita personal, per reduir el màxim possible l’impacte que crea la seva empresa en el medi ambient ia més aquesta lluita la vol transmetre a tots els fabricants de llosetes ja que la fabricació de les mateixes suposa un gran impacte per al nostre planeta.

Actualment, està marcant la pauta del desenvolupament de moquetes modulars mitjançant materials i processos que consumeixen menys recursos del medi ambient, mitjançant reciclatge de llosetes velles i altres derivats del petroli. Tenen un pla al qual han batejat com Mission Zero del qual esperen obtenir resultats en l’any 2020. Però no són els únics projectes que tenen en ment. L’objectiu d’Interfacefloor és crear el canvi.

Sostenibilitat a Interfacefloor

Seguint el principi de “menys és més”, Interfacefloor ha tret a la llum el disseny “microtuft”. Aquest disseny, consisteix a desenvolupar una nova construcció per tal d’utilitzar fins a un 50% menys de fibra que les moquetes tradicionals aconseguint no sacrificar amb això el rendiment de les llosetes.

Alhora que es minimitza l’impacte mediambiental de manera notable, els productes Microtuft ofereixen grans beneficis al client, amb una superfície fàcil de netejar, una millor acústica en comparació amb superfícies de sòls durs, i una estètica molt sofisticada que atrau tots aquells que mai es van plantejar utilitzar moqueta.

Instalación de moqueta modular Elevation III de Interfacefloor

Moqueta de color verd

Al final, en triar el color verd, vam aconseguir donar a l’estada un look fresc. El conjunt de la llum intensa que entra per les finestres, els colors blancs i fusta dels mobles i el color triat per a la lloseta, aporten a l’oficina energia positiva, benestar, calidesa i natura.

El resultat d’aquesta moqueta:

Vam aconseguir crear espais esplèndids que conviden a reunir-se i mantenir converses obertes i relaxades.

Instalación de moqueta modular Elevation III de Interfacefloor

Altres espais perfectes per treballar sense estrès, amb el mar de front i la natura al voltant que ajudaran als treballadors a mantenir-inspirats a l’hora de desenvolupar les seves tasques.

Instalación de moqueta modular Elevation III de Interfacefloor

En definitiva un resultat que serà difícil de superar.

Instalación de moqueta modular Elevation III de Interfacefloor

Si vols conèixer més sobre les moquetes modulars de InterfaceFLOR no dubtis en contactar amb nosaltres, bé al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic info@euroconstructa.cat.

Estarem encantats d’assessorar-i resoldre tots els teus dubtes.

Moltes gràcies per acompanyar-nos, ens veiem en la següent aventura.