Recentment vam renovar el terra de la Sala d’Actes de les oficines centrals de MGT Assegurances i Reassegurances S.A. a Barcelona instal·lant una moqueta modular Interfacefloor de la sèrie Equilibrium. Les moquetes poden reduir el soroll fins a 1000 Hz pel que és un encert instal·lar moqueta en un saló d’actes. A més aporten a l’estada una sensació càlida i acollidora i fan que la trepitjada sigui més confortable.

Moquetes a mida

L’elecció d’una moqueta modular porta aparellats beneficis directes com la seva facilitat de transport i muntatge, permetent instal·lacions i reparacions realment ràpides i funcionals; i la seva versatilitat, podent jugar amb el disseny per crear noves figuracions, sensacions i formes a l’col·locar-la en filera, escaquer, combinant diferents colors, etc. Això ens permet crear combinacions geomètriques més complexes o crear espais diferenciats dins d’una habitació sense perdre espai físic.

Entre els seus avantatges destaca especialment la seva capacitat d’absorció de sorolls, que les fa unes grans aliades en espais amb acumulació de gent com sales d’actes, on els comentaris del públic es barregen amb el so de la música i les veus de la megafonia.

La seva capacitat de retenció de la pols permet una fàcil neteja i millora la qualitat de l’aire, en retenir milions de partícules microscòpiques que poden crear en nosaltres al·lèrgies i molèsties de tot tipus.

Fabricant Interfacefloor

Interfacefloor

és el primer fabricant de sòls modulars per a ús comercial a nivell mundial. La seva aposta pel desenvolupament de moquetes modulars part d’un interès per reduir el consum de petroli durant el procés de producció. D’aquesta manera busca reduir el seu impacte en el medi ambient i evitar la seva dependència del petroli donant als seus moquetes modulars un valor afegit.

En l’actualitat els seus processos, que han reduït el consum de recursos del medi ambient mitjançant el reciclatge de velles llosetes i diferents derivats del petroli, marquen la pauta del desenvolupament de moquetes modulars a nivell mundial.

Moquetes per a sòl

El disseny d’aquesta moqueta modular ha estat creat a partir de fibra 100% reciclada, el que redueix el seu impacte mediambiental. La seva textura és perfecta per a terres amb tràfic de persones, no només pel seu tacte suau que coixinet la petjada, sinó per la seva contribució a l’eficiència energètica de l’immoble, reduint la pèrdua de temperatura fins a un 10% i absorbint entre 22 i 30 decibels el soroll ambient en les freqüències mitjanes, que són les utilitzades en la comunicació oral, ja sigui aquesta directa o per mitjà d’equips de megafonia.

Les llosetes del model Equilibrium de Interfacefloor responen a multitud de necessitats, sent perfectes per a llocs amb gran moviment de gent. La seva fàcil col·locació i adaptació a les necessitats a través de la seva àmplia paleta de 30 colors triats amb gran cura, permetent combinacions creatives per crear dissenys atractius que no deixin a ningú indiferent.

La moqueta modular de la Sala d’Actes de MGT

El resultat de la instal·lació de la moqueta modular Equilibrium d’Interface en aquest gran espai de MGT ha estat realitzat amb gran cura, com es pot veure en les diferents fotografies que narren el procés.

La selecció d’un color viu i un de neutre no ha estat casual, permetent jugar amb ells per crear focus d’atenció. D’aquesta manera, l’escenari, l’entrada a la sala i les zones de butaques porten un color de marcada força, que impulsa l’espectador a fixar-se en el que allà hi ha (un ponent, la porta d’entrada, el lloc en què ha de seure …); les zones de pas, d’altra banda, han estat recobertes d’un color elegant i seriós que oficialitza els actes i segmenta l’espai sense cridar l’atenció.

Cada treball és una nova i apassionant aventura. Si necessites que t’assessorem o vols ser el protagonista de la següent, pots trobar-nos al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic: info@euroconstructa.catEstarem encantats de tenir-te amb nosaltres.

EuroConstructa, el teu instal·lador de confiança en oficines i grans superfícies en ciutats com Rubí, Badalona, Barcelona o Savadell. Ens veiem a la següent aventura, fins aviat.