No fa gaire, els nostres clients alemanys, amb delegació a Espanya, ens van demanar que instal·léssim el seu producte corporatiu a les oficines de Barcelona. El seu objectiu és aconseguir que totes les oficines europees tinguin la mateixa imatge. ¿I com els anem a dir que no? Si hi ha alguna cosa que més li agradi a una empresa és veure el seu producte corporatiu ben col·locat. Per descomptat vam acceptar i ens vam posar mans a l’obra.

Moqueta modular per a oficines

Es va escollir una moqueta modular de 50×50 de la marca Findeisen Ref. Fitnice Select SL. Vam buscar el producte seleccionat i l’importàren des d’Alemanya. En arribar a l’oficina on anàvem a instal·lar la nova moqueta, ens trobem un paviment de PVC prèviament col·locat per la propietat. Per mantenir fora de perill aquest paviment vam procedir a la instal·lació del nou sòl amb un sistema autoadhesiu entre les llosetes sobre del paviment de PVC. D’aquesta manera, si algun dia ho creuen convenient, podran treure o substituir la moqueta sense fer cap tipus de dany al paviment existent.

moqueta modular de 50x50 de la casa alemana Findeisen Ref. Fitnice Select SL

Moqueta autoportant punxonada

La rajola seleccionada és una lloseta acte portant punxonada de gran qualitat. La moqueta punxonada es caracteritza perquè és d’una resistència immillorable que allarga la seva durabilitat. Gràcies a la seva gran resistència és ideal per a instal·lacions amb un trànsit de persones molt intens, també per a llocs on solen utilitzar cadires amb rodes o carrets, com ara oficines, instal·lacions administratives, comerços, etc.

moqueta modular de 50x50 de la casa alemana Findeisen Ref. Fitnice Select SL

Beneficis de la moqueta

En una altra ocasió ja vam parlar de l’efecte d’absorció de sorolls de les moquetes. La instal·lació d’aquest material ajudarà a la reducció de la contaminació acústica que pots trobar-te en qualsevol oficina, ajudant i millorant la productivitat dels treballadors de la mateixa. Però hi ha més, al contrari del que es pensa, les moquetes són molt beneficioses des del punt de vista higiènic causa de les seves propietats bloquejants de la pols que el redueixen fins a un 50% en comparació amb superfícies amb un revestiment pesat. A les àrees on hi ha moqueta, la pols es fixa ràpidament i és subjectat per les fibres de pèl de la mateixa fins al següent aspirat.

moqueta modular de 50x50 de la casa alemana Findeisen Ref. Fitnice Select SL

Evolució y Resultat final

Aquest tipus de moqueta no destaca molt pels seus dissenys però té un ampli assortiment de colors que et permet donar als teus espais el toc de color i elegància que tu prefereixis. A més la instal·lació és senzilla ja que les mesures de 50 x 50 i el fet de poder usar un sistema autoadhesiu, les converteixen en llosetes molt funcionals i fan que la productivitat augmenti. D’altra banda, el fet que les llosetes siguin individuals, et permet canviar una sola lloseta o vàries, perquè aquestes s’hagin deteriorat o malmès.

Després de la instal·lació, el resultat va ser magnífic, la moqueta nova en color gris, li va donar a aquesta oficina un aspecte d’elegància i estabilitat, que ajudarà a augmentar la creativitat i productivitat dels treballadors d’aquesta gran oficina.

moqueta modular de 50x50 de la casa alemana Findeisen Ref. Fitnice Select SL

Si vols conèixer més sobre les moquetes modulars de Vorwerk no dubtis en contactar amb nosaltres, bé al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic: info@euroconstructa.cat, estarem encantats d’assessorar-i resoldre tots els teus dubtes.

Moltes gràcies per acompanyar-nos, ens veiem en la següent aventura.

Guardar

Guardar

Guardar