El nostre treball, sense cap dubte, depèn del d’una altra molta gent. Perquè un resultat sigui òptim i convenci al client es necessita un lloc adequat, un bon material i tècnics professionals i especialitzats que facin una instal·lació òptima.

La instal·lació marca la diferència entre un resultat de gran durabilitat, eficient i integrat i un altre que dóna problemes gairebé des del primer minut. La nostra aposta en aquest punt és per un acabat de qualitat que té cura fins l’últim detall.

En EuroConstructa només treballem amb les millors marques de sòl de paviments, moquetes i revestimients. Amb l’objectiu d’oferir als nostres clients la major qualitat en el producte, així com el disseny que els emocioni per les seves oficines, locals o empreses.

Empreses escollides

En aquesta ocasió treballem en una sala VIP. Per a la instal·lació comptem per terra amb un paviment de fusta a click de la marca Tarkett Official, i Vescom per al revestiment de les parets, en forma de mural amb planxes de DM. Anem a parlar una mica de la marques seleccionades.

Tarkett Official

Després de més d’un segle de trajectòria professional, el Grup Tarkett destaca per les seves pisos de vinil, tant per les seves suggerents dissenys com per les seves innovacions tècniques en la producció. De les seves més de 400 milions de m2 de producció de pisos i revestiments dos terços es dediquen als pisos de vinil i linòleum.

Tarkett ha realitzat un considerable esforç invertint en innovació i noves tecnologies que ha donat els seus fruits, permetent oferir una àmplia gamma de productes, colors i dissenys amb els quals poder crear en llocs de treball o oci o habitatges zones confortables i segures.

El compromís del Grup Tarkett amb la fabricació ecològica els ha portat a fer públics informes en què, trimestralment, detallen el consum de recursos com aigua o energia, permetent demostrar la reducció dels mateixos en la seva cadena de producció. Entre altres mesures de reducció del seu impacte en el medi ambient han apostat per reciclar el seu producte al final de la seva vida útil. D’aquesta manera, el 2008 van evitar que més de 68.000 tones de pis quedessin oblidades en abocadors de tot el món.

Vescom

La col·lecció de revestiments murals de Vescom ofereix un gairebé un centenar de dissenys diferents combinables en més de 2.000 colors. Els seus acabats van des del vinílic, adequat per a llocs que requereixen funcionalitat, durabilitat i higiene; al tèxtil, que mitjançant diferents tipus de teixits plasma la natura en la decoració.

La seva oferta vinílica es diferencia en les seves col·leccions Digital Wallcollection i +print, que permeten al client personalitzar el disseny fins l’inimaginable, fent possible fins i tot l’estampat o entapissat de la imatge que el mateix client triï.

Paviments a Barcelona

En EuroConstructa t’oferim un assessorament personalitzat a un nivell tècnic i professional. Si ho desitja realitzarem una visita al lloc on precisi nostres serveis, per verificar l’estat real de l’obra. Tot seguit elaborarem un pressupost detallat sense cap tipus de compromís.

Un cop arribat a un acord, iniciarem l’obra. Nosaltres ens encarreguem del transport dels materials a peu d’obra de manera totalment gratuïta. Per a la instal·lació disposem d’un equip de professionals especialitzats segons el paviment, revestiment o cortinatge seleccionats, per garantir un bon acabat i una alta qualitat.

I per finalitzar t’assessorarem en el manteniment i neteja perquè conservis el teu sòl com el primer dia per molt de temps.

Resultat de la nostra feina en una sala VIP de Barcelona