Recentment hem realitzat un fantàstic projecte en unes oficines; hem fet la instal·lació d’un sòl elevat fix d’Interface, anomenat Intercell.

Instal·lació de sòl elevat Intercell.

Intercell és un eficient sistema de sòl elevat; aquest sistema de paviment ofereix diferents altures a escollir; cosa que ens permet adaptar el paviment que instal·lem a les necessitats de la llar o de l’espai en concret.

Alhora, el sistema de sòl elevat Intercell té la capacitat d’estalviar espai; al mateix temps que facilita l’organització del cablejat dels ordinadors, impressores, o qualsevol equip que estigui present a la teva oficina; per descomptat, aquesta organització es trobarà sota el sòl elevat; a més ens permetrà estalviar temps en l’adequació del cablejat durant la instal·lació del sòl elevat Intercell; finalment dir que el sòl elevat permet fer modificacions una vegada instal·lat; tot són avantatges amb aquest sòl elevat.

El sòl elevat Intercell també és molt eficaç per a tot tipus de calefaccions centrals; sempre que la instal·lació de la calefacció es vaig situar sota el sòl elevat; un altre avantatge de la instal·lació del sòl Intercell sobre de la instal·lació de la calefacció; és que es tracta d’una instal·lació molt ràpida i senzilla de realitzar; durant tot el procés d’instal·lació del sòl elevat Intercell, no hi ha cap necessitat de foradar la superfície.

Revestiment modular Tarkett.

Un cop tinguem a punt la instal·lació del sòl elevat Intercell hem de continuar amb el projecte; arriba el moment del revestiment del sòl elevat.

Revestim terra elevat Intercell amb el paviment autoportant ID SQUARE de Tarkett de 50×50; es tracta d’un paviment de disseny contemporani molt eficient.

Aquest revestiment aporta un bon confort a la trepitjada entre moltes altres fantàstiques característiques; per exemple, el revestiment ofereix una excel·lent resistència al desgast, requereix un baix manteniment; ia més el revestiment del paviment autoportant és resistent a les taques d’aigua i cafè.

Un altre avantatge molt valorada per tots els que el gaudeixen ara, és la seva acústica; el revestiment del paviment autoportant té la característica que redueix el so a caminar per sobre; d’aquesta manera ofereix un entorn òptim de treball, el que equival a una millor concentració

Sens dubte estem molt orgullosos del resultat d’aquesta fantàstica instal·lació de sòl elevat en oficines i del seu revestiment amb el paviment autoportant; les oficines podran gaudir d’un espai de treball organitzat, càlid i òptim per a la seva principal tasca: treballar.