Després de crear innombrables estils de moquetes modulars, Interface dóna la benvinguda a luxury vinyl tile a el seu ja amplíssim catàleg de productes.

En aquestes oficines de Barcelona podem gaudir de la primera col·lecció LVT, Level SET ™, inspirada en l’element de la pedra, la companyia perfecte per a la moqueta modular d’Interface, totalment compatibles en grandària i altura. No es necessiten tires de transició, tan sols un paviment en bon estat i de fàcil cura de cantonada a cantonada, sense preocupacions
per duplicar els materials del paviment.

Amb Level SET ™ pots combinar el paviment modular tèxtil per obtenir un espai únic de variats dissenys i textures. Es pot instal·lar amb TacTiles® sense cola. No només és senzill i net, sinó que
pràcticament no genera emissions de compostos orgànics volàtils i la seva empremta mediambiental és inferior a més d’un 90% a la de les instal·lacions amb coles i adhesius tradicionals.

La col·lecció Level SET té dissenys per a tots els gustos: des de Skinny Planks de 100 x 25 cm inspirades en la fusta fins llosetes quadrades de 50 x 50 cm amb aspecte de pedres. Completada amb 28 opcions meravelloses de LVT, Level SET combina la bellesa natural amb la durabilitat per garantir la perfecció en qualsevol espai.

Instal·lació paviment ennefecto
Valoras este contenido?