Després de crear innombrables estils de moquetes modulars, Interface dóna la benvinguda a luxury vinyl tile a el seu ja amplíssim catàleg de productes.

En aquestes oficines de Barcelona podem gaudir de la primera col·lecció LVT, Level SET ™, inspirada en l’element de la pedra, la companyia perfecte per a la moqueta modular d’Interface, totalment compatibles en grandària i altura. No es necessiten tires de transició, tan sols un paviment en bon estat i de fàcil cura de cantonada a cantonada, sense preocupacions
per duplicar els materials del paviment.

Amb Level SET ™ pots combinar el paviment modular tèxtil per obtenir un espai únic de variats dissenys i textures. Es pot instal·lar amb TacTiles® sense cola. No només és senzill i net, sinó que
pràcticament no genera emissions de compostos orgànics volàtils i la seva empremta mediambiental és inferior a més d’un 90% a la de les instal·lacions amb coles i adhesius tradicionals.

La col·lecció Level SET té dissenys per a tots els gustos: des de Skinny Planks de 100 x 25 cm inspirades en la fusta fins llosetes quadrades de 50 x 50 cm amb aspecte de pedres. Completada amb 28 opcions meravelloses de LVT, Level SET combina la bellesa natural amb la durabilitat per garantir la perfecció en qualsevol espai.