Fabricants de moqueta.

Aprofitant que arriba l’estiu i que el trànsit per les oficines de Barcelona és menor, molts dels nostres de clients aprofiten per donar-li un gir als seus llocs de treball i equips o materials. Els nostres clients saben que en general es passa molt temps a l’oficina, pel que és important per a ells, aconseguir un lloc de treball confortable i acollidor. La majoria d’aquest tipus de clients opta per realitzar una instal·lació de moqueta i pels general trien les moquetes en llosetes. Anem a descobrir quines són tots els avantatges d’aquestes moquetes i per què resulten ser les escollides a l’hora del canvi.

Abans de parlar d’algunes de les avantatges de les moquetes en llosetes, a continuació us deixem dos grans treballs que vam fer en diferents oficines a Barcelona a manera d’exemples de com quedaria aquest tipus de material.

Interfacefloor

Instalación de moquetaAquest va ser el resultat de la instal·lació d’una moqueta en una d’oficina de Barcelona. El fabricant que es va triar va ser Interfacefloor en concret el model Elevation III. La casa Interfacefloor és una de les principals fabricants de moquetes a nivell mundial, especialitzada en sòls modulars. A més té un alt compromís amb el medi ambient i actualment lluita per reduir el seu impacte en ell.

ModulyssInstalación de moqueta

Per a aquesta oficina de Barcelona es va triar la marca Modulyss. Aquest fabricant està situat a Zele (Bèlgica) i exporta els seus moquetes a nivell mundial. Especialitzat en moquetes en llosetes que serveixin com a barrera anti brutícia, també té un alt compromís amb el medi ambient utilitzant productes 100% reciclats.

No només treballem amb aquests fabricants, en altres ocasions ja vam parlar d’altres com poden ser Findesen o Ege Carpets. El que busquem amb la nostra cartera de proveïdors és oferir als nostres clients la moqueta ideal per la seva oficina.

Avantatges de les moquetes en llosetes

Són moltíssimes les avantatges que podem trobar, si s’opta per una moqueta en llosetes:

 • Aquestes moquetes són molt senzilles d’instal·lar:

  • En ser en llosetes, aquest tipo de moqueta es pot col·locar per fases, transportar fàcilment d’un costat a un altre i emmagatzemar-perquè no facin nosa. El que suposa, “tenir inhabilitat” només l’espai que es canviarà en això moment i durant un curt període de temps.
 • Estalvi:

  • A l’hora de tallar-les en comparació amb les moquetes en rotllo es malgasta menys ja que s’han de realitzar menys talls, ia més és molt més senzill d’adaptar-les al lloc, el que suposa un estalvi de temps i cost.
  • Les moquetes donen a l’instant una sensació de calidesa, contribueixen a l’estalvi energètic, ja que retenen la calor d’una habitació per més temps, retenen fins a un 10% de la calor que es perdria si tinguéssim un paviment pesat. Són ideals per a zones amb temperatures molt baixes o hiverns molt llargs.
 • No cal enganxar-les:

  • No cal utilitzar cola permanent, aquestes moquetes es poden instal·lar mitjançant per exemple tires adhesives.
 • Per a gustos, moquetas:

  • En ser en llosetes es pot utilitzar cadascuna de forma independent, el que permet combinar colors, estructures i acabats, al gust del client aconseguint el disseny desitjat i donant-li al lloc un aspecte inigualable i especial.
 • Milloren la qualitat de vida:

  • Les moquetes tenen una alta capacitat a l’hora d’absorbir el soroll, amb el que fan que l’estada es converteixi en un lloc tranquil i serè.
  • Milloren la qualitat de l’aire ja que són magnífiques bloquejants de la pols, al contrari del que es pensa, en les estades amb moquetes, l’aire és molt més net, ja que la pols es posa i es fixa a la moqueta, quedant eliminat amb l’aspirat.
  • Sensació de confort al caminar sobre ella, la moquetes esmorteeixen la trepitjada i disminueixen la fatiga a les cames. I no només això, augmenten la seguretat davant de caigudes, primer perquè no rellisquen i segon perquè en cas d’accident, les suaus i flexibles fibres tèxtils fan que la moqueta produeixi un efecte matalàs.
 • Són moquetes fàcils de manejar:

  • Si per alguna raó es fan malbé és molt fàcil canviar-la. Valdria tan sol, amb retirar la lloseta en mal estat i substituir-la per una de nova. No hi ha costos extra de pasta anivelladora o de substitució del sòl tècnic. És un canvi molt ràpid, al contrari de la moqueta en rotllo, la qual per canviar-la cal aixecar tot el sòl.
  • En cas de disposar d’un sòl tècnic, una moqueta en format lloseta, ens permetrà accedir al cablejat en qualsevol moment, de manera ràpida i senzilla.

Si vius a la província de Barcelona i ets dels que volen donar-li un gir a la seva oficina, nosaltres estarem encantats d’ajudar-te a fer el pas. Pots trobar-nos bé al telèfon 93 785 53 88 o bé per correu electrònic info@euroconstructa.cat

Segur que ara veus la moquetes amb uns altres ulls, fins aviat.