Benvinguts, avui ens anem amb un distribuïdor oficial de la companyia Movistar. En concret ens vam desplaçar fins a les oficines dels nostres clients de Catphone. Aquesta vegada el client es va decidir per una moqueta modular Interface, en concret el model PEBBLE, i una catifa protectora model BARRICADE ONE.

Les moquetes que funcionen a manera de barrera protectora tenen la capacitat de mantenir la resta de l’estada protegits de la pols i en general de la brutícia de l’exterior. La seva funció principal és absorbir fins al 80% de la brutícia que arrosseguen els nostres sabates de carrer.

Les oficines de Movistar Catphone, estan situades al llarg i ample de la província de Barcelona, en ciutats com Terrassa, Badalona o, per descomptat, la mateixa capital, Barcelona.

Tipus de moquetes

Hi ha diversos tipus de moquetes, les podem classificar per la seva forma, com ara la moqueta en rotllo o en llosetes autoportant. També depenent de les seves característiques, com poden ser la mosquetas punxonades les quals tenen una alta resistència i gran durabilitat. Les podem classificar en un munt de tipus, però avui ens centrarem en els tipus de moquetes amb la funcionalitat de barrera protectora.

Moqueta com Barrera Protectora

Un cop més els nostres clients van optar per posar una barrera protectora de brutícia per accedir a l’oficina. I és que és un gran avantatge ja que la pols es redueix fins a 6 vegades més que amb un altre tipus de sòls i això contribueix a la millora de la qualitat de l’aire.

Mantenir l’oficina neta és molt important a l’hora de marcar una reputació. Les barreres anti brutícia ajuden a que les nostres oficines es mantinguin impecables durant més temps. Col·locant-les en llocs de pas i entrades, s’encarreguessin de que es quedin a la porta, gran part de la brutícia provinent del carrer. Aquest tipus de barreres són tot avantatges, no només estalviarem en temps a l’hora de netejar i per descomptat en productes, sinó que allargarem la vida del nostre sòl, tot això suposa un estalvi econòmic important a llarg termini Què més podem demanar?

La catifa a manera de barrera protectora triada per a aquesta ocasió, ve un cop més del nostre proveïdor Interface. El model Barricade d’Interface ve en llosetes de 50 x 50 cm, la seva fibra és 100% de Poliamida i té un gruix de prop de 4 mm. La seva grandària ens permet diversos tipus d’instal·lació com per exemple en Escaquer, Brick o Ashlar; encara que en aquesta ocasió ens vam decidir per una instal·lació contínua com podreu observar a les fotos.

Instalació de moqueta

Més enllà de la barrera protectora, per a la resta de la instal·lació de les oficines es va seleccionar el model Pebble, un paviment tèxtil modular amb una composició 100% poliamida reciclada. La seva grandària és de 50 x 50 i té un gruix d’uns 6,5 mm., El que el dota d’una especial sensació a la petjada. Vam desenvolupar la seva instal·lació en Escaquer però també es pot fer en Continu. El gruix i pes de les seves fibres està dissenyat per a zones amb un alt desgast per lliscament, amb el que és una moqueta ideal per a oficines plenes de cadires amb rodes.

Resultat de les moquetes

La combinació d’aquestes moquetes encaixa a la perfecció, i el disseny dóna com a resultat un sòl dinàmic i divertit que redueix el nivell de soroll, creant una sensació de proximitat i tranquil·litat idònia per a qualsevol espai d’atenció directa al públic.

Per Euroconstructa nostres clients són els primers, ja que tenim clar que sense ells no podríem explicar-vos totes aquestes aventures. Si vols que compartir amb nosaltres la teva història pots trobar-nos al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic info@euroconstructa.cat. Estarem encantats de tenir-te amb nosaltres.

EuroConstructa teu instal·lador de confiança en ciutats com Barcelona, Sabadell o Terrassa Ens veiem a la següent aventura, fins aviat.