En aquest cas ens trobem amb un local on el client vol marcar dues zones, una zona per als nens i nenes i una altra perquè els papes, mames, avis, etc. estiguin còmodes i relaxats, mentre la quitxalla es diverteixen. La idea del nostre client és transportar-nos cap a un ambient “espacial” usant com a base una combinació de blau i blanc. Per tot això ens vam decidir per un pavimento PVC en rotllo compacte, de 2 mm, de la companyia Forbo Paviments.

Quan pensem en un Chiqui Park, el primer que ens ve al cap, és un espai d’uns 100,00 m2 ple de milers de nens corrent d’una banda a l’altra, rient a riallades i passant-s’ho d’allò més bé. Però també ens recordem dels crits i dels menjars i begudes escampades per qualsevol costat.

Avantatges del paviment de PVC

A l’hora d’instal·lar un paviment o una moqueta per a una empresa, sempre tenim en compte l’opinió del client i l’espai on es va a instal·lar el nou sòl. Una de les primeres maneres de decantar-nos per un o altre és veure els seus pros i contres, per això avui us direm els avantatges d’instal·lar un paviment de PVC, ja que va ser l’escollit per a aquesta ocasió.

 • Instalació ràpida i senzilla:

  • Els paviments de PVC són molt senzills d’instal·lar, bé sigui en rotllo o en sistema de clics, és una instal·lació ràpida, sense obres i gairebé sense preparació prèvia del lloc.
 • En qualsevol lloc:

  • S’adapten a gairebé qualsevol espai, sense necessitat de retirar el sòl anterior, només serà necessari netejar a fons el sòl sobre el qual col·locarem el nostre nou paviment de PVC.
 • Resistente:

  • Son muy resistentes frente al desgaste, el agua o la abrasión, lo que los hace muy duraderos, con una vida útil de entre los 5 y los 30 años, dependiendo del transito del lugar y por supuesto de la calidad seleccionada.
 • Varietat:

  • Pel que fa a dissenys, tot just ha límits, tens tants com puguis imaginar, acabats en fusta, multicolors, acabats en pedra, o fins i tot imatges.
 • Aïllant:

  • El sòl de PVC és un bon aïllant de soroll, humitat i temperatura; com més gran sigui el seu gruix més gran aïllant serà.
 • Saludable i segur:

  • És un sòl molt higiènic ja que impedeix la formació de fongs i bacteris; ia més impedeix la formació d’electricitat estàtica.

Per què la instal·lació d’un Paviment PVC?

Volíem habilitar la zona perquè aguantés fins a un huracà de nens feliços voleiant d’un costat a l’altre sense parar. Un paviment vinílic de 2 mm ens pot ser de gran ajuda en aquells llocs de treball, estudi o esbarjo on la resistència al lliscament es converteixi en un espai segur. Cal tenir en compte que en ambients d’aquestes característiques (instal·lacions sanitàries, escoles, oficines, comerços, etc.) el més convenient és instal·lar un paviment acústic, de gran resistència i que a més necessiti un manteniment mínim i senzill.

Aquest producte compleix amb totes les característiques: disposa d’un gran assortiment de dissenys i colors, el seu manteniment és molt senzill ia més juga un paper fonamental en la reducció del soroll amb un descens del so d’impacte fins a 19dB.

El soroll d’impacte és aquell que es genera per un impacte i que es transmet per l’estructura de l’edifici, com ara les petjades o els cops de porta. Per tal de minimitzar aquest soroll Forbo ofereix una gran varietat de paviments acústics i més una col·lecció de sòcols, perfils, vores i accessoris per aconseguir un acabat de gran qualitat.

Evolució i resultat

La instal·lació d’aquest tipus de material no suposa realitzar una gran obra, de manera que, és una instal·lació senzilla, neta i ràpida de fer.

 Instalación de pavimento PVC en rollo de 2 mm de Forbo Pavimentos en un Chiqui Park.

Instalación de pavimento PVC en rollo de 2 mm de Forbo Pavimentos en un Chiqui Park.

En este caso, usamos el pavimento de vinilo en toda la extensión destinada a la zona infantil; en el área destinada a los adultos se hizo una combinación de colores y en la superficie destinada a los aseos se incluyeron las paredes. Para que los aseos quedaran espectaculares, usamos en la junta de la pared con el suelo un zócalo de media caña.

 Instalación de pavimento PVC en rollo de 2 mm de Forbo Pavimentos en un Chiqui Park. Instalación de pavimento PVC en rollo de 2 mm de Forbo Pavimentos en un Chiqui Park.  Instalación de pavimento PVC en rollo de 2 mm de Forbo Pavimentos en un Chiqui Park. Instalación de pavimento PVC en rollo de 2 mm de Forbo Pavimentos en un Chiqui Park.

Como podéis observar el resultado es magnífico, es un material resistente y adaptable a cualquier lugar y con miles de beneficios para este tipo de locales. Hemos logrado un espacio seguro, ideal para que los más pequeños se lo pasen pipa libremente y donde los mayores puedan relajarse cómodamente sin preocupaciones.

Instalación de pavimento PVC en rollo de 2 mm de Forbo Pavimentos en un Chiqui Park.Instalación de pavimento PVC en rollo de 2 mm de Forbo Pavimentos en un Chiqui Park. Instalación de pavimento PVC en rollo de 2 mm de Forbo Pavimentos en un Chiqui Park.Instalación de pavimento PVC en rollo de 2 mm de Forbo Pavimentos en un Chiqui Park.

Si vols conèixer més sobre els Paviments PVC de Forbo Paviments, no dubtis en contactar amb nosaltres, bé al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic: info@euroconstructa.cat.

Estarem encantats d’assessorar-i resoldre tots els teus dubtes.

Moltes gràcies per acompanyar-nos, ens veiem en la següent aventura.