Alguna vegada t’has parat a pensar quina és la raó per la qual els hotels solen tenir terres de moqueta i no d’un altre material? Imagineu-vos a una persona amb talons a les 4 de la matinada passant per un terra de fusta. ¿La sentiu, veritat? Les superfícies emmoquetades absorbeixen el so, el que fa què per als hotels siguin ideals i sobretot per a les persones que intenten descansar en els mateixos.

Recentment, un hotel de Barcelona ens va demanar que reforméssim tots els seus passadissos. En arribar, ens trobem amb una moqueta clàssica, en llosetes de 50 x 50 en color beix, molt desgastada amb el pas del temps i milers de clients, l’estada ens deia que ja era hora de canviar.

Moqueta

Després d’un estudi juntament amb el client, definitivament s’optà per la instalació d’una moqueta modular‪ VORWERK (veure enllaç).

Marca Vorwerk

Vorwerk Carpets és una productora de moqueta i catifes d’alta qualitat. Pertany al grup Vorwerk però ja són al voltant de 118 anys els que porta funcionant com una empresa independent. És líder del mercat en termes de disseny i qualitat i actualment un dels capdavanters en el món de la lloseta. A més està fermament compromès amb la protecció de la salut i el medi ambient.

Vorwerk ofereix una àmplia gamma de productes, perfectament adaptables, per al sector de paviments de col·lectivitats i oficines que busquin substituir els sòls durs, per zones de confort i elegància.

Per a aquesta ocasió es va triar la col·lecció Freescale per les possibilitats innovadores que ofereix. Aquesta sèrie única, va sorgir amb Vorwerk com a productor i el cèlebre arquitecte Hadi veïna de Teheran al volant del disseny. Junts es van preguntar per què seguir amb el clàssic disseny de llosetes de 50×50. Sí, és veritat que aquestes fan que la feina sigui més productiu ja que augmenten el rendiment i són funcionals. No obstant això, ells volien idear alguna cosa totalment nou, de manera que es van llançar i van reinventar el sòl, donant a llum les col·leccions Scale i Freescale.

En concret, la col·lecció Freescale, desenvolupa una àmplia gamma de mesures, amb 3 variacions que permeten múltiples combinacions de llosetes de forma totalment lliure, tant en materials com en textures, totalment exposades a la teva imaginació, i poden aportar un toc únic i personal al nostre terra. Amb aquesta sèrie pots fer la composició que més t’agrada, mantenint dins dels exigents paràmetres d’eficiència i funcionalitat, i aconseguint que els teus instal·lacions resultin un lloc magnífic i diferent.

Losetas autoportantes Vorwerk

Losetas autoportantes Vorwerk

Evolució i resultat

La instalació d’aquestes ‪llosetes autoportantes no va ser fàcil, ja que en trencar els esquemes del que és convencional es perd la funcionalitat, tot i que la balança queda totalment equilibrada amb l’augment de personalitat. Com podeu apreciar a les fotos, el complicat d’aquest material està en aconseguir adaptar les llosetes als buits dels laterals, no hi ha res que no s’aconsegueixi amb una mica de paciència i aragonesa, a poc a poc vam anar adaptant les llosetes ha aquests buits i omplint els espais. Com bé sabem no hi ha esforç sense recompensa.

Moqueta VorwerkCAPRI - AIDE VORWERK CRYSTAL 9

Finalment, després d’aixecar l’anterior moqueta, disposar la nova i donar un escombrat final, vam veure el resultat: un concepte insuperable que trosseja tot el que coneixies sobre moquetes. Aquest disseny deixa a molts altres en el lloc del vintage, i ocupa el seu espai, amb un concepte totalment nou i fresc. Així, hem aconseguit convertir els passadissos d’aquest hotel en un espai diferenciador i divertit.

Moqueta modular VorwerkMoqueta modular Vorwerk

Si vols conèixer més sobre les moquetes modulars de Vorwerk no dubtis en contactar amb nosaltres, bé al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic: info@euroconstructa.cat, estarem encantats d’assessorar-i resoldre tots els teus dubtes.

Moltes gràcies per acompanyar-nos, ens veiem en la següent aventura.