A EuroConstructa sempre recomanem els materials o tècniques d’instal·lació que nosaltres fem servir en la nostra professió; per aquest motiu, avui us presentem i us expliquem aquesta última instal·lació en una llar; una instal·lació de paviment en una cuina.

Una cuina amb paviment de PVC

En aquesta cuina, es volia un paviment òptim per a l’espai; un paviment que tingués unes característiques concretes, i després d’un estudi molt professional, el PVC va ser el material més adequat per a aquesta instal·lació

Sens dubte, el millor paviment per a una cuina és de PVC en rotlle; el qual té moltíssimes característiques, però entre elles, trobem que aquest paviment és antilliscant.

El nostre client es va escollir el model Polysafe, un material de PVC que té 2,5 mm de gruix; es tracta d’una gamma de paviments de vinil de seguretat que és extremadament resistència; al mateix temps, aquest tipus de material té una alta durabilitat en àrees de risc; i com tots sabem, les cuines són uns espais on s’han d’evitar tot tipus de caigudes per lliscament.

Paviment amb moltes característiques

Aquest paviment és ideal per a qualsevol cuina, pel seu risc a patir una relliscada; l’oli, el greix o qualsevol element pot caure a terra, i contaminar el paviment; i d’aquesta forma, a posteriori, relliscar; al mateix temps, un paviment de PVC, i en una cuina, és de molta utilitat, ja que el procés de neteja, és molt senzill.

Aquesta gamma de materials de PVC per a terres, presenta un nivell concentrat d’agregats com la fibra de vidre; això permet garantir la seguretat al caminar per sobre d’aquest paviment; però recordar sempre: les instal·lacions les han de realitzar professionals del sector, ¡com els de EuroConstructa!

Instalació de PVC feta per professionals

Aquest tipus de materials de paviments, també es poden usar en àrees contínuament humides; com per exemple en gimnasos, dutxes a peu, SPA ‘s, vestuaris, platges de piscina; o també per a zones on es busqui una bona seguretat al lliscament com rampes, ascensors, autobusos, etc.

Com podem veure, el paviment de PVC és un material idoni per instal·lar-ho en la teva pròpia cuina; i d’aquesta forma evitar el risc de relliscar a causa d’algun element que no s’ha degut netejar.