Sòls vinílics a Barcelona.

Recentment hem conclòs la substitució del sòl del Centre Assistencial EGARSAT a Cornellà del Llobregat. En aquesta ocasió ens vam decidir per la instal·lació de llosetes de PVC del model Saga2, disseny Brama Mystery (referència 0023), de la casa Gerflor.

EuroConstructa treballa amb la instalación de pavimentos y moquetas para empresas, oficines i locals de gran part de Catalunya, en ciutats com Barcelona, Tarragona, Girona, Cornellà de Llobregat entre moltes altres.

Resultat del nostre client EGARSAT

Com podeu veure, el resultat no podia ser millor. La seu del Centro Asistencial EGARSAT a Cornellà de Llobregat llueix una nou sòl de PVC amb perfectes acabats que no només aporta elegància a l’espai, sinó que crea l’ambient tranquil que aquest tipus d’espais requereixen.

La disposició de les llosetes viníliques en Escaquer fan que l’espai sigui divertit i alhora serè. Vam estar molt contents de treballar per a ells i aconseguir aportar-los un lloc ideal perquè duguin a terme la seva activitat de la manera més còmoda possible.

Fabricant Gerflor

Gerflor és una de les principals empreses del sector del sòl. Aquesta companyia està compromesa fermament en la lluita per la sostenibilitat del planeta i per això aposta per la innovació i la qualitat dels seus productes. Aquest fet es pot veure de manera molt clara en la selecció de les matèries primeres que utilitza; Gerflor evita de manera conscient l’ús de metalls pesants com el plom o el cadmi, tampoc fa servir tintes de base soluble, de components registrats com cancerígens o reprotóxicos i del formaldehid.

La cura de la qualitat de l’aire després de la instal·lació s’ajusta a l’estàndard ISO 16000, amb menys de 10μg / m3 per als productes homogenis i inferior a 100μg / m3 en els productes heterogenis. D’altra banda, l’empresa no genera prou feines residus, ja que la pràctica totalitat de les restes resultants després del procés de fabricació són reciclats i usats novament per a la producció.

L’empresa ha estandarditzat en els seus processos de desenvolupament la reducció de la petjada que deixen en el medi ambient. D’aquesta manera, la selecció de materials, les tècniques de producció, transport i instal·lació; l’ús del producte i la seva rebuig al final de la seva vida es plantegen des d’una perspectiva de sostenibilitat del medi ambient que intenta reduir l’impacte de la seva activitat en el medi al màxim.

Saga2

La lloseta acte portant Saga2 és una evolució del model Saga (1989) desenvolupat en 2009. Els seus dissenys naturals i neutres són perfectes per fer dels espais de treball llocs de convivència, donant calidesa i llum i col·laborant a crear ambients serens.

Cada lloseta disposa d’un tractament amb Protecsol. Aquest tractament és una capa d’ús transparent de 0,7 mm de gruix, un film decorat, 1 intercalat calandratge i una subcapa de vinil. Finalment està tractada amb Sanosol®.

Entre les seves principals característiques podem destacar una absorció acústica de 15 decibels i una resistència a l’abrasió de categoria T.

Si vols saber més sobre els nostres productes pots trobar-nos al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic info@euroconstructa.cat.

Estarem encantats de tenir-te amb nosaltres.

EuroConstructa teu instal·lador de confiança en ciutats com Cornellà de Llobregat, Barcelona, Sabadell o Terrassa. Ens veiem a la següent aventura, fins aviat.