Instal·lació de moqueta en una oficina de Barcelona

Benvinguts de nou, aquest cop, ens trobem en unes oficines situades a Barcelona. El client ens comenta que aquestes oficines esperen tenir molt trànsit, de manera que es va prendre la decisió de posar dos tipus de moqueta: a les zones de pas es va instal·lar una moqueta que funciona com a barrera de protecció anti brutícia, la moqueta triada per aquestes zones va ser de la marca Modulyss, en concret la col·lecció en llosetes In-Groove. I per a les zones dels treballadors es va triar una moqueta modular de la gamma The Scandinavian Collection de la casa Interface. En aquesta entrada anem a conèixer una mica més com funcionen els tipus de moqueta anti brutícia.

Moqueta anti brutícia

Instal·lem una barrera anti brutícia però Realment funciona? Si, està demostrat que fins al 80% de la brutícia ve com a convidada en les sabates de les persones que transiten pel lloc, sobretot de les que vénen del carrer. La neteja en una oficina, és un element clau a l’hora de donar una bona impressió, de manera que tot allò que ajudi a mantenir les instal·lacions netes és sempre benvingut.

Si col·loquem a les zones de molt trànsit una moqueta amb un bon gruix podrem reduir la pols fins a 6 vegades més que en comparació amb un sòl dur. Aquest tipus de moqueta absorbeix la pols i el fixa fins que una aspiradora vingui a emportar-se’l. D’aquesta manera no només reduirem la pols sinó que a més millorarem la qualitat de l’aire.

D’altra banda, el impedir que entre la brutícia ens ajudarà a perllongar la vida dels nostres paviments, ja que no serà necessari l’ús de productes agressius per eliminar la brutícia. Pel que a més de contribuir a la nostra butxaca, al no usar aquests productes contribuirem també al medi ambient.

Fabricants de moquetes

En aquesta ocasió ens trobem amb dos grans fabricants de moquetes com ho són Modulyss y Interface. Cada fabricant especialitzat en la seva zona, però tots dos molt compromesos amb el medi ambient. Ajuntant aquests dos fabricants hem aconseguit instal·lar en aquesta oficina de Barcelona una moqueta acord amb les peticions del nostre client.

Modulyss: In Groove

Aquestes llosetes modulars es produeixen en una fàbrica situada a Zele (Bèlgica) i estan fabricades amb un 52% de material reciclat. Són moquetes confeccionades amb fibres Aqualon HD, són fibres ferms i altament resistents al desgast i per descomptat a la brutícia. El seu gruix i estructura versàtil aconsegueixen atrapar i retenir la pols d’una manera eficaç, tan eficaç que han obtingut el certificat a les proves sobre partícules fines de GUI.

Interface: The Scandinavian Collection

En una altra ocasió ja vam parlar de la marca Interface i destacàvem el seu compromís amb el medi ambient. Les llosetes de la col·lecció Scandinavian, no es queden enrere, estan fabricades amb un disseny microtuft, consistent a usar fins a un 50% menys de fibra que les moquetes tradicionals, però no per això són menys resistents, d’hehco aquesta gamma està classificada per a llocs amb trànsit intens.

Al final de la seva vida útil, la contribució al medi ambient d’aquesta marca segueix en augment, ja que ofereixen el programa Reentry, que permet tornar les moquetes que no vulgueu per a ser reutilitzades com a matèria primera per a nous paviments.

Vols conèixer més sobre les barreres antibrutícia? Nosaltres podem ajudar-te a millorar la qualitat de l’aire de la teva oficina i reduir la brutícia. No dubtis en contactar amb nosaltres, bé al telèfon 93 785 53 88 o per correu electrònic  info@euroconstructa.cat.

Estarem encantats d’assessorar-i resoldre tots els teus dubtes.

EuroConstructa, som el teu instal·lador de confiança en oficines i grans superfícies. Un cop més, moltes gràcies per acompanyar-nos, ens veiem en la següent aventura.